21.1.2015

Vuosikatsaus~ Olli


 1.

Vuosi2014on historiaa ja nyt kurkataan parhaimpien kuvien muodossa siihen. Teen jokaisesta hevosestamme oman, jotta postaukset ovat mahdollisimman selkeitä, eivätkä tolkuttoman pitkiä ja sekavia. Ensimmäisenä on vuorossa Olli.


 2.
3.

Alkuvuodesta vielä puuhastelin Ollin kanssa ja ratsastinkin sillä. Meillä meni oikeastaan ihan hyvin. Ollilla oli hyvä kausi menossa. Pystyynhyppiminen/pukittelu oli satunnaista. Minulla on todella huono muisti, joten piti vähän kerrata aiemmista postauksista miten meillä on mennyt kun en muista :D Tehtiin maastakäsittelyä ja opeteltiin erilaisia temppuja.

 4.
5.

Kun Diva alkoi kehittyä, jäi Ollin ratsastus minun kohdallani. Taisikohan olla viiden kuukauden tauko, etten käynyt kertaakaan Ollin selässä, vaikka muuten puuhasteltiinkin. Kesällä siis Ollin osalta oli erittäin hiljaista.

6.

7.

Syksyllä ratsastin extempore kaksi kertaa Ollilla. Ja siihen sekin suoritus on toistaiseksi jäänyt. Vuosi 2014 oli siis aika hiljaista Ollin osalta, mutta Sanna on tehnyt Ollin kanssa töitä ja he ovatkin edistyneet mukavasti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!